fbpx
021.336.34.74 Luni - Duminică 06:00 - 22:00 str. Serban Vodă 76-78, sector 4

Bine ați venit pe Blogul nostru!

Poate că nu v-a trecut prin cap că vreo spălătorie – curățătorie ar avea vreodată de povestit cu clienții săi mai mult decât „iată hainele, aveți grijă de ele, că noi le prețuim… când să vin să le iau?”. Cu mare plăcere, vă informăm, dragii noștri, că de astăzi începem să vă arătăm că pe lângă treaba „nemțească” pe care o prestăm, mai avem și alte calități.

Ne amuză de pe-acum mirarea oricui și-ar închipui că ar putea să stea de vorbă, la taclale, cu „spălătoria”. Nu e lucru normal, știm. Însă vă promitem că n-o să vă pară rău. Nu știm dacă a mai încercat cineva un așa „dialog”. Și vă mărturisim că nici nu prea ne pasă de ce fac alții. Nouă însa nu prea ne stă limba-n gură și degetele pe tastatură și ne dorim să ridicăm un pic nivelul conversației cu clienții noștri.

Așadar… Bun venit la Spălătoria Germană!
Fii fără griji, vorbim o română impecabilă. Vorbim, suntem pe poziții și livrăm impecabil din 2004 încoace. Trebuie să fii auzit de noi în 13 ani. Spălătoria Germană de la Piața Budapesta, ăia suntem! Dacă nici așa nu ne cunoști, hai să-ți zicem două vorbe despre noi.

Dacă mama n-o mai face, dacă ție nu-ți mai place…
…lași pe noi treaba rufelor. Știți… spălat-uscat-călcat-împachetat. La început se făcea ca prin minune, singură. De fapt, o făcea mama, care o făcea și cel mai bine din lume. Mai apoi, am făcut-o noi și chiar a fost „fun” pentru o vreme. Însă timpurile se schimbă, timpul zboară și uite cum ne-am trezit într-o zi că e doar o bătaie de cap in plus. Așa s-a născut Spălătoria. Să fim aici de fiecare dată când mama nu-i acolo sau n-ai pur și simplu chef de robotit. Sau doar pentru că ai altceva mult mai bun de făcut.

Precizie și viteză.
Ordine și disciplină. Nu e deviza legiunii străine, ci sunt valorile în care ne punem baza și speranța aici, la Spălătoria Germană. E Promisiunea noastră pentru tine. Uiți de orele întregi de călcat cămăși, uiți de soluțiile de scos pete, de periatul țesăturilor, de întins uscătorul în balcon sau de marea curățire de primăvară a covoarelor și lenjeriilor de pat. Noi ți le ridicăm de-acasă și ti le aducem înapoi. În stare impecabilă și întotdeauna la timpul promis. Cu viteza americană și cu tactică (citim precizie) germană.

Haina spălată, gura căscată.
La Spălătoria Germană, calitatea este de la sine înțeleasă. Am plecat din start de la standarde germane și am învățat în ultimii 13 ani aproape totul despre clienților noștri. Totul este testat și răs-testat, de la aparatură la materiale, de la soluții și detergenți, la atitudinea și experiența personalului nostru. Chestiune de standarde.

Și totuși, spălarea…
Știm, ai citit până aici și ți-ai amintit că n-ai mai dus la curățat rochia de la nunta Anei cu Doru. Nu-i problemă, rezolvăm noi fără ca tu să ieși din casă. Pregătește-ți rochia și alte rufe, dă-ne un telefon și venim să le colectăm gratuit. La bună revedere pe curînd!

About the author

Leave a Reply