fbpx
021.336.34.74 Luni - Duminică 06:00 - 22:00 str. Serban Vodă 76-78, sector 4

Articole de casă

Decorul si confortul propriei case sunt elemente importante in viata noastra, prin starea de bine pe care ne-o asigura. Alegerea covoarelor si perdelelor este la fel de importanta in design-ul caminului nostru ca mobilierul. Spalatoria Germana ofera ingrijire si curatare corespunzatoare pentru protejarea texturii, a materialelor si a culorilor ce infrumuseteaza casa noastra.

Cel putin o data pe an ne reamintim cat de complicate se dovedesc a fi spalarea si curatarea pernelor, plapumei si a pilotei. Volumul mare ce nu permite spalarea in masina personala, mirosul si petele vechi, timpul de uscare indelungat… Lasati totul pe mainile noastre, iar noi va vom readuce bucuria caldurii si confortului oferite de articolele de pat preferate.

Curatarea pilotelor se face foarte usor  intr-o masina de spalat de capacitate mare. Uscarea ei se realizeaza rapid in uscatoarele noastre profesionale. La fel in cazul in care doriti curatarea unei plapume sau a unei paturi.

Curatarea pernelor poate fi o problema in lipsa unui uscator de putere mare. Forma pernelor se reface perfect daca adaugati niste mingi de tenis in cuva uscatorului. Asa facem noi si pernele revin la forma initiala.

Spalarea si curatarea perdelelor si a draperiilor este o activitate simpla, dar partea dificila apare la faza de calcare. Echipa noastra are o experienta indelungata in acest domeniu. Calcam aproape perfect orice perdea/draperie si intr-un timp scurt.

Curatam si spalam orice articol aveti in casa si va oferim timp liber pentru alte activitati. Lasati in grija noastra curatarea articolelor de casa si veti fi mai fericit.