fbpx
021.336.34.74 Luni - Duminică 06:00 - 22:00 str. Serban Vodă 76-78, sector 4

COLECTARE GRATUITA

images

Va prezentam cel mai nou serviciu: COLECTARE GRATUITA.

Ne-am gandit sa va eliberam timpul necesar deplasarii pana la sediul nostru. Va trimitem o masina, va ridicam produsele pentru curatat si vi le inapoiem in cel mai scurt timp posibil. Va puteti alege orice adresa doriti pentru livrare (poate fi diferita de cea de ridicare), suntem flexibili si dorim sa prestam un serviciu excelent.

Noi credem ca aceasta modalitate de interactiune intre curatatorii si clientii finali (dumneavoastra) reprezinta viitorul. Ne dorim sa stabilim o legatura de incredere cu clientii nostri. Vom fi atenti la detalii, prompti cand vine vorba de respectarea termenelor si receptivi in privinta sugestiilor de imbunatatire a serviciilor noastre.

Suntem pe piata din anul 2004 si am venit mereu in intampinarea nevoilor clientilor nostri. In acest moment, timpul este cel mai pretios lucru pe care il avem noi toti. De aceea, va oferim transport gratuit, insa comanda minima este de 70 lei.

Noi credem ca voi, clientii nostri, veti aprecia acest nou serviciu si il veti folosi cu incredere. Vom tine cont de toate sugestiile venite din partea voastra pentru imbunatatirea prestatiei noastre.

Suntem decisi sa devenim alegerea numarul 1 pentru curatarea hainelor si a covoarelor in Bucuresti. Din acest motiv, asteptam ideile si sugestiile voastre.

Programul pentru colectare este intre 8:00-18:00 de luni pana vineri si 8:00-14:00 in zilele de  sambata si duminica.