fbpx
021.336.34.74 Luni - Duminică 06:00 - 22:00 str. Serban Vodă 76-78, sector 4

Spălătoria Germană

Spălătoria Germană a apărut în anul 2004, din dorinta de a oferi bucurestenilor ceea ce lipsea acestui segment de servicii: profesionalism si asumarea raspunderii. De atunci si pana astazi am reusit sa impunem numele Spalatoria Germana si sa ridicam standardele de calitate. Dotarea tehnica, materialele folosite si, nu in ultimul rand, experienta personalului au avut ca efect castigarea simpatiei clientilor nostri, cei mai multi dintre ei devenindu-ne clienti fideli.

Valorile promovate de Spalatoria Germana sunt: CALITATE, PROMPTITUDINE si PUNCTUALITATE.

Despre calitatea serviciilor noastre vorbesc clientii nostri. Am fost primul furnizor de servicii de spalatorie/curatatorie pentru un hotel de 5 stele din Romania.

Promptitudine inseamna promovarea serviciului non-stop 24/7 de spalatorie/curatatorie si a urgentelor care inseamna un regim de spalatorie/curatatorie in 6 ore.

Punctualitatea este punctul nostru forte. Daca multi se pot lauda cu servicii de calitate, noi spunem ca nici nu intra in discutie calitatea, ea este de la sine inteleasa. Noi insistam pe ideea ca livram servicii de calitate in timpul promis.

Scopul urmarit de Spalatoria Germana in perioada imediat urmatoare este dezvoltarea unor noi servicii atat pentru pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice.

Statistici

0+
Clienți
0
Cearceafuri
0
Camasi
0
Geci