fbpx
021.336.34.74 Luni - Duminică 06:00 - 22:00 str. Serban Vodă 76-78, sector 4

Servicii

Spalatoria Germana are grija ca articolele dumneavoastra de casa si de imbracaminte sa primeasca atentia si ingrijirea de care au nevoie. Punem la dispozitie servicii de spalatorie, curatatorie chimica si calcare, cat si un serviciu de urgenta in 6 ore. Folosim aparatura performanta si produse de calitate pentru rezultate ireprosabile.

Noi îți luăm de pe cap grija călcatului și timpul consumat cu fierul de călcat în mână. Avem tehnologie care calcă fără să deterioreze materialele și care crește rezistența la șifonare.  Cu o simplă comandă te scăpăm de călcat și îţi returnăm lucrurile ca scoase din cutie.

Economisiti timp si energie! Lasati pe mana noastra toate tipurile de imbracaminte, de la hainele de zi cu zi pana la tinute pretentioase ca rochia de mireasa sau costume business. Curatam cu grija articole din blana si piele – naturala sau artificiala – pentru a prelungi viata acestor materiale dificile.

Venim in ajutorul dumneavoastra si cu serviciul de calcatorie profesionala. Puteti apela la noi si doar pentru a va calca hainele la cele mai inalte standarde de calitate, indiferent unde le-ati spalat.

Scapati de grija tinutelor office care fac repede cute, fix la cea mai importanta intalnire pentru cariera dumneavoastra. Hainele calcate la noi se sifoneaza mult mai greu decat cele calcate acasa.

Echipa noastra foloseste mese de calcat profesionale de mare putere, calandre mari, roboti de calcat  din cea mai noua generatie. Adaugati la toate acestea experienta noastra de 20 ani in calcat profesional cele mai delicate tesaturi si materiale textile si aveti garantia rezultatelor excelente.

Spălăm de 20 ani la standarde profesioniste. Facem munca de rutină în locul tău, cu o tehnologie care reduce deteriorarea materialelor și care face lucrurile tale favorite curate,  ușor și  repede.

Asigurati-va confortul dorit si curatenia casei cu serviciile noastre de spalare si curatare de perdele si draperii, covoare, perne, paturi si pilote.  Curatam delicat si eliminam praful, petele si mirosurile neplacute.