Spalatoria Germana

Cea mai eficientă metodă de purificare a energiei unei haine cu istorie

De-a lungul istoriei noastre ca spălătorie, ne-am întâlnit cu multe obiecte de îmbrăcăminte care sunt, în sine, vestigii.

Sunt geci de piele, haine de blană, cojoace și costume populare, transmise din generație în generație, purtate cu decade în urmă de oameni care le-au imprimat stilul lor de viață, poveștile de dragoste, bucuriile sau tristețile lor, recuperate din târguri vintage, aduse de peste mări și țări.

Aceste piese, adesea păstrate pentru palmaresul lor în altă epocă, pentru valoarea emoțională, dar și pentru autenticitatea croielii și a țesăturii, poartă, de cele mai multe ori, pe lângă însemnele timpului, și energiile cumulate ale anilor prin care au trăit, și ale oamenilor care le-au purtat.

Poveștile acestor haine sunt adesea fascinante, atunci când le cunoaștem, sau un factor de creativitate și imaginație, atunci când provin de la un străin.

Cine să fi purtat haina asta de nurcă? Să fi fost o doamnă cu rochii de mătase ce purta parfumuri grele și dansa la baluri între cele două războaie? Dar jacheta asta de motociclist? Poate un bărbat care livra în fiecare zi scrisori și colete, sau, ba bine ca nu, care o fi avut soarta lui James Dean? Cât despre catrința asta, să fi aparținut ea oare unei tinere suple cu plete blonde în ziua nunții ei într-un sat de pe vârful muntelui?

Când ajung la noi asemenea obiecte cu povești nebănuite, cumpănim, adesea, dincolo de operațiunile chimice de curățare, de înlăturare a prafului și a mirosurilor indezirabile, dacă istoria lor îl ajută pe actualul purtător să se simtă bine îmbrăcat în aceste veșminte.

Și-atunci, aplicăm un ritual tainic – și extrem de eficient – un descântec, dacă vreți, pentru demistificarea poveștilor din spatele acestor haine, și rebalansarea energiilor pozitive care să îmbrace purtătorii într-o stare de bine. Le dăm un nou start, cu alte cuvinte, pentru că, la fel ca și oamenii, veșmintele merită și ele vieți noi, povești noi, și istorii noi, care să le aducă purtătorilor experiențe nemaipomenite.

_________________________________________________

Suntem aici. Zilnic la datorie. Prezenți la apel.

Calea Șerban Vodă 76-78, Sector 4, București
Luni – Duminică: 06:00 – 22:00

021.336.34.74                       

Leave a Reply

Înregistrare cerere