Spalatoria Germana

Dragoste la prima spălare. Povești cu dus și-ntors în materie de spălare a hainelor

Ce poate fi mai romantic decât să speli rufele?

Probabil nu foarte multe lucruri în lume, dar uneori poate fi mai simplu să vii cu rufele la Spălătoria Germană decât să stai mereu cu grija sortării, programelor necesare, întindere, uscare, călcare, împăturire și plasare în dulap.

Dacă nu ai timp să vii cu garderoba la Spălătoria Germană, venim noi la tine. Te putem scuti de multe eforturi suplimentare chiar și după spălare. Livrăm hainele înapoi la adresă dacă nu ai timp să le iei înapoi și livrăm mereu la timp.

Am primit clienți care ne povestesc cele mai ieșite din comun povești din București. Un domn care vine mereu sâmbătă dimineață cu toate rufele de peste săptămână ne spune că face un efort suplimentar să vină până la noi pe Calea Șerban Vodă 76-78, Sector 4, deoarece locuiește pe la Piața Romană.

În plus, mereu vine pe jos, la pas.

L-am întrebat, evident, de ce anume vine de peste 3 bulevarde să ajungă la noi când se poate duce la o spălătorie din cartierul lui. Mai mult decât curiozitate, trebuie să știm motivul din rațiuni profesionale.

Pentru a ne răspunde curiozității, omul nostru a stat pe gânduri pentru câteva secunde, apoi ne-a mărturisit în confidențialitate. Inițial a fost reticent, dar s-a convins pe sine să ne comunice adevărul.

Adevărul este că domnul vine pe jos tocmai peste 3 bulevarde de la Piața Romană pentru că a întâlnit la noi în zonă o doamnă drăguță foc de care s-a îndrăgostit pe loc. Își pierduse fularul și domnul a fost atent să-l ridice și să i-l predea. Doamna i-a complimentat atenția pentru garderobă și grija de a merge la Spălătorie, apoi s-au plimbat împreună de la noi până la Romană.  

La plecare, mesmerizat de domnișoară, a uitat să-I ceară numărul de telefon sau o adresă de Facebook înainte ca domnișoara să se urce în autobuz. De câteva săptămâni bune, domnul nostru vine pe aceeași rută pentru a se mai întâlni – din întâmplare – cu domnișoara care i-a furat inima.

Am îngăduit respectuos din cap pentru încrederea în dragostea la prima vedere și i-am urat omului mult noroc să se revadă cu fata viselor lui.

Suplimentar, l-am întrebat care sunt motivele profesionale pentru care vine până la noi, îi place parfumul de lavandă, linia de călcare a hainelor, faptul că suntem mereu atenți la detalii?

Da, bineînțeles, zise domnul. Toate cele de mai sus, inclusiv faptul că nu mă trezesc cu ciorapi,  chiloți, maieuri sau tricouri suplimentare în sacii de haine curate.

Aparent, acest lucru se întâmplă mai des decât ne-am fi așteptat la alte spălătorii.  

Ei bine, mult noroc în dragoste tuturor!

****

Suntem aici. Zilnic la datorie. Prezenți la apel.

Calea Șerban Vodă 76-78, Sector 4, București
Luni – Duminică: 06:00 – 22:00

021.336.34.74

Leave a Reply

Înregistrare cerere