Curățătorie covoare

Programează ridicarea covoarelor

Completează formularul cu datele tale de contact și adresele de ridicare și livrare ale covoarelor și îți vom confirma în cel mai scurt timp programarea în agendă.

Comanda minimă la ridicare este de 70 de lei.

5

Curățare covoare pentru confort la degetul mic de la picior

Când vine vorba de confortul casei tale, nimic nu se simte atât de comod și luxos ca un covor moale și cald sub tălpi. Covoarele sunt elemente de decor și plăcere tactilă pentru confortul casei tale, iar musafirii sunt foarte impresionați de frumusețea și textura unui covor de calitate. Pentru a asigura o viață lungă covoarelor, acestea trebuie curățate temeinic odată la câteva luni, în adâncul fibrelor și pentru protejarea culorilor.

Suntem pasionați de senzația tactilă a unui covor curat

Experții de la Spălătoria Germană contribuie cu spor la extinderea duratei de viață a covorului și la protejarea unei investiții adesea destul de costisitoare.

Avem tehnicieni instruiți care știu exact cantitatea de presiune pe care să o folosească în timpul curățării, ce produse de curățat sunt cele mai bune pentru fibra covorului tău și cum să elimine petele și praful din adâncime fără a încărca covorul sau a lăsa în urmă reziduuri de detergenți sau umezeală care conduce către mucegai.

womens-feet-are-on-beige-carpet_retretntl_thumbnail-full01

Curățare covoare în cele mai mici detalii

Spălătoria Germană urmează un proces de curățare temeinic pentru a vă asigura că zestrea de covoare este tratată cu grijă, folosind echipamente puternice, dedicate procedurilor delicate de curățare. De 20 de ani încoace, clienții noștri permanenți își aduc singuri covoarele sau le ridicăm noi direct de la adresă și le returnăm curățate ireproșabil în 2-3 zile. Covoarele sunt cântărite la kilogram, iar media de greutate pentru covoare este de 10-12 kilograme.

bigstock_carpets__270980091

Tehnologie dedicată operațiunilor specializate de spălătorie covoare

Lucrăm cu ajutorul unor mașini automate prin care un covor trece printre perii de diferite grosimi pentru a curăța cu detergent în profunzimea fibrei. Covoarele sunt roluite, trecute prin centrifugă pentru a scoate apa, apoi sunt trecute printr-un program de uscare destinat să elimine apa complet, urmat de înlăturarea scamelor. După aceste operațiuni de spălare, curățare și uscare, covoarele sunt ținute la aer curat pentru 8 ore în camera de uscare.

Tratamente de curățare care protejează țesătura și culorile

Pentru a obține cele mai bune rezultate, folosim tratamente și procedee tehnice de curățare care protejează țesătura și culorile covoarelor, mochetelor, carpetelor, prelungindu-le durata de viață. Produsele noastre de curățătorie elimină murdăria și petele fără a deteriora fibra țesută pentru a păstra culorile intacte și a imprima o catifelare excepțională.

photo-1525307967925-80bbf097f0b3
How-ensure-that-your-carpets-are-always-as-clean-as-they-should-be-three-techniques

Scurgeri și pete rezolvate în totalitate, până în profunzimea fibrelor

Petele adânci în covor sau în tapițerie pot afecta aspectul camerei. Este tentant să credem că este nevoie de detergenți duri sau substanțe chimice puternice pentru a reuși eliminarea petelor. Cu toate acestea, adevărul este că detergenții întotdeauna lasă în urmă un reziduu de săpun și reziduurile săpunice atrag de fapt murdăria și uleiul spre fibrele covorului. În plus, unele substanțe chimice pot deteriora materialele fine.

Utilizăm detergenți profesionali

Tehnicile Spălătoriei Germane includ utilizarea unor detergenți non-toxici pentru oameni, animale sau mediul înconjurător. Detergenții profesionali ajută la eliminarea mirosurilor de animalelor de casă prin neutralizare eficientă și acțiune moleculară. Curățătorii tradiționali de covoare se bazează pe parfumuri sau odorizante care adaugă reziduuri și lucrează doar temporar pentru a masca aceste mirosuri.

photo-1504595403659-9088ce801e29
photo-1531048324985-45ab12882e58

Îngrijire profundă pentru covoarele tale

Este ușor să vedeți decolorare în zonele cu trafic ridicat ale covoarelor. Cu toate acestea, decolorarea este adesea primul lucru care iese în evidență după o curățare tradițională a covoarelor. Aparatele de curățare convenționale utilizează multă apă la temperaturi ridicate, chiar dacă apa de temperatură înaltă poate deteriora suportul unui covor și se poate scurge sub covor. Atunci când mocheta este expusă pașilor, petele se ridică de dedesubt, din suportul covorului.

Sistemul nostru de curățare ajunge la rădăcina fibrelor covorului, dar nu penetrează suportul. De asemenea, folosim aproximativ jumătate de apă pentru alți curățători, ceea ce înseamnă că covorul dvs. va fi uscat și gata să reziste la uzura normală la doar câteva ore după curățarea, uscarea și aerisirea covoarelor.

Sună acum și programează ridicarea covoarelor de la adresa ta

Serviciul de curățare covoare este foarte convenabil pentru clienții noștri, întrucât noi ne ocupăm de tot, din toate punctele de vedere. Ridicăm covoarele și mochetele din locația indicată şi facem returnarea imediat ce au fost curățate, astfel încât tu să ai mai mult timp liber.