fbpx

Spalatoria Germana

✨Bun venit în universul
hainelor curate

Spălătoria Germană a fost înființată în anul 2004, din dorința de a oferi bucureștenilor ceea ce lipsea acestui segment de servicii: profesionalism și asumarea răspunderii. Am reușit să impunem în sectorul 4 numele Spălătoria Germană și să ridicăm standardele de calitate. Dotarea tehnica, materialele folosite si experienta personalului au condus către castigarea simpatiei clientilor nostri, cei mai multi dintre ei au devenit clienți fideli și în prezent facem parte din comunitatea locală.

Icon Image

Personal bine pregătit

Cu experiență semnificativă în domeniul spălării hainelor

Icon Image

Utilaje profesionale de spălare, uscare și călcare

Serviciile noastre sunt complete, mulțumită tehnologiei de spălare

Icon Image

Detergenți și produse de curățare uscată

Prietenoase cu articolele textile, eficiente în eliminarea petelor

Icon Image

Preluarea și livrarea articolelor textile

În cel mai scurt timp de la plasarea comenzii, cu livrare promptă

Avem clienți din toate
sectoarele Capitalei.

Suntem cei mai buni vecini cu majoritatea clienților fideli, aceștia au încredere din oficiu în serviciile noastre și ne respectăm toate angajamentele.

De ce să Alegi Spălătoria Germană?

🤙 Suntem aici. Zilnic la datorie. Prezenți la apel.
🗺️ Calea Șerban Vodă 76-78, Sector 4, București
⌚ Luni – Duminică: 06:00 – 22:00

Icon Image

Promptitudine în serviciul clienților


Suntem maeștri în curatare covoare în București mulțumită unor tehnici bine puse la punct și cu atenție pentru toate tipurile de țesătură pentru a impresiona cunoscătorii. Ne oferim să ridicăm de la adresă covoarele și le vom returna perfect curate si parfumate.

Icon Image

Punctualitatea este punctul nostru forte


Calitatea este de la sine inteleasa. Mai mult de-atât, noi insistam pe ideea ca livram servicii de calitate in timpul promis, iar acest mic detaliu ne diferențiază de concurență.

Icon Image

Tehnică și tehnologie în serviciul spălării și întreținerii textilelor


Colegii noștri cunosc toate trucurile din domeniu, toate tipurile de materiale, texturi și țesături ale articolelor aduse de clienți încă de la prima atingere. Avem experiență în domeniu de peste 14 ani și ne cunoaștem clienții pe numele mic, iar aceștia recunosc calitatea serviciilor noastre la fiecare purtare.

Icon Image

Tehnologie de capacitate


Lucrăm cu mașini de spălat nemțești, belgiene și elvețiene, exacte în comenzi și precise în programe de spălare, foarte eficiente.

Icon Image

Detergenți profesionali


Utilizăm detergenți din game profesionale pentru a menține culorile vii și calitatea țesăturilor intactă.

Icon Image

Uscătoare și stații de călcare


Avem uscătoare performante care usucă în cel mai scurt timp și stații de călcare operate de persoane experte în arta călcatului la dungă.

Icon Image

Oportunități de colaborare în curățătorie comercială


Am dezvoltat servicii speciale pentru spălarea unor mari volume de articole textile pentru clienți persoane juridice din domeniul HoReCa și suntem disponibili pentru noi colaborări cu restaurante, hoteluri, cafenele și alte stabilimente pentru care curățenia textilelor reprezintă un etalon de calitate.