Recondiționare perne

Programează ridicarea pernelor și așternuturilor

Completează formularul cu datele tale de contact și adresele de ridicare și livrare ale pernelor și așternuturilor, îți vom confirma în cel mai scurt timp programarea în agendă.

Comanda minimă la ridicare este de 70 de lei.

photo-1517912570604-75e7c9416362

Un somn sănătos începe cu o pernă curată

Spălarea frecventă a cearșafurilor și huselor de pernă ajută la eliminarea bacteriilor și acarienilor cu care împărțim patul în fiecare noapte. În realitate, și noi, și tu, și părinții, și bunicii, și vecinii și toți cei care pun capul pe pernă noaptea putem fi oricând numiți super-fermieri de succes. Pentru că avem ferme întregi de microorganisme chiar sub nasul nostru. La propriu. În pilote și perne există un întreg microunivers de acarieni, bacterii, microbi, mucegaiuri și praf în continuă dezvoltare și expansiune.

Schimbă fețele de pernă săptămânal

Dacă ți se pare că ce nu vezi, nu te doare, hai să-ți spunem că la doar 2 ani de folosire a unei perne, o treime din greutatea ei o reprezintă celule de piele moartă, bacterii, acarieni vii sau morți și reziduurile acestora. Ei, parcă nu-ți mai prea vine să te ascunzi între perne când auzi alarma de dimineață, nu?

Spălarea huselor și a cearșafurilor nu este de ajuns pentru a înlătura acești microbi și, odată cu ei, riscul de alergii, iritații sau chiar afecțiuni mai grave. Pericolul nu se află la suprafață, ci în interiorul pernelor.

Burduful pernei (sacul sau nanchinul, cum îi mai spun unii), penele, puful sau fulgii din interior trebuie igienizați periodic, cel puțin o dată la 2 ani. Amintiți-vă că până și bunicii noștri scoteau din când în când puful și penele de rață ori de gâscă la zvântat și aerisit. Ideea era bună, însă metoda – să zicem că nu chiar atât de eficientă.

inquilina-cansada-por-el-ruido

Puful nostru cel de toate nopțile

Sistemul de recondiționare perne marca Spălătoria Germană salvează pernele preferate și programul nostru economisește bani și asigură sănătatea unui somn liniștit și confortabil. Vă așteptăm cu pernele hărtănite la Spălătoria Germană și le putem aduce înapoi în forma confortabilă prin curățarea, schimbarea sau suplimentarea pufului și igienizarea fețelor de pernă pentru sănătatea epidermei.

photo-1520206183501-b80df61043c2

Recondiționare perne pentru vise confortabile

Așadar cum igienizăm și recondiționăm pernele și pilotele pentru a îmbunătăți starea ta de sănătate și confort? Penele și puful din interiorul pernei sunt supuse acțiunii razelor ultraviolete ce distrug toate organismele vii și elimină praful, impuritățile, mucegaiul și mirosurile neplăcute.

Pm_Lawenda_R-Sz_10x14b

Puful este odorizat cu ulei de lavandă 100% natural

Cantitatea de puf se poate suplimenta, la cerere. Fața de pernă (sacul sau burduful) este înlocuit cu material textil nou din bumbac 100%. Tot acest proces de dezinfectare și curățare este non-chimic, ecologic și reprezintă, în mod sigur, o variantă mult mai economică decât achiziția unor perne noi.

Un lift binemeritat pentru pernele din dormitor

Adăugarea de puf nou-nouț pentru recondiționarea pernei este o modalitate rentabilă de a vă reînnoi perna. Echipamentele noastre de mare capacitate pot realiza aceste operațiuni pentru perne de orice dimensiune, culoare sau combinație de țesături.

photo-1536994011361-f19d2d9bb139

Cât de des ar trebui să fie curățate pernele de pene?

Vă recomandăm să vă curățați pernele în fiecare an, însă cel mai sănătos este să faceți acest lucru mai des, dacă cheltuielile nu sunt problematice. Este ușor și eficient din punct de vedere al costurilor să trimiteți pernele și așternuturile experților noștri.

Sună acum și programează ridicarea covoarelor de la adresa ta

Serviciul de recondiționare perne este foarte convenabil pentru clienții noștri, întrucât noi ne ocupăm de tot, din toate punctele de vedere. Ridicăm pernele și/sau așternuturile din locația indicată şi facem returnarea imediat ce au fost curățate, astfel încât tu să ai mai mult timp liber.