Servicii de călcare

Programează ridicarea hainelor pentru călcare

Completează formularul cu datele tale de contact și adresele de ridicare și livrare ale hainelor pentru călcare și îți vom confirma în cel mai scurt timp programarea în agendă.

Comanda minimă la ridicare este de 70 de lei.

Măsura eleganței vestimentare este trasată de linia de călcare

Lucrăm într-un domeniu profesional destul de complex, spălătoria de haine. Pentru a face cu adevărat o impresie pentru clienții noștri, a trebuit să regândim câteva concepte de lucru, în mod special când vine vorba de tehnici și proceduri pentru servicii complete de spălătorie, inclusiv servicii auxiliare, cum ar fi călcarea hainelor.

Servicii complete pentru eleganță vestimentară

La Spălătoria Germană suntem full-service în materie de textile curate, călcate, livrate foarte repede clienților noștri. Ceea ce ne distinge în acest domeniu sunt acele detalii pe care le recunosc clienții noștri experți, iar pe care noii noștri clienți ajung să le descopere cu încântare de fiecare dată.

Pachete speciale pentru călcarea hainelor

Pentru feng-shui vestimentar

Între 2-5 kg

24 lei / kg

Între 5-10 kg

19 lei / kg

Peste 10 kg

17 lei / kg

Servicii de călcat - Linia fină a calității profesionale

Suntem experți în arta călcării hainelor de toate tipurile. Am gândit un program dedicat pentru fiecare tip de articol textil, în funcție de material, croială și protocol de călcare. Tehnicile noastre sunt impecabile pentru că avem în vedere sentimentul zen pe care îl oferă clienților noștri o vestimentație călcată perfect la linie.

mod366

Stații de călcare profesionale pentru rezultate excelente

Lucrăm cu stații de călcare robuste și fiare de călcat profesionale. Avem mese de călcat cu blat încălzit, cu funcție de aspirare și suflare cu aburi pentru a înlesni călcarea materialelor delicate și ușoare.

Prin sucțiune fixăm țesăturile pe masa de călcat, prin suflare cu abur ridicăm de pe blat materialul textil pentru a fi călcat cu temperatura aburilor de la mică distanță pe ambele părți. Suplimentar, avem câteva calandre profesionale pentru așternuturi mari și articole de casă.

Fierul de călcat este instrument multifuncțional

Insistăm să predai hainelele în grija noastră pentru spălare și pentru călcare profesională, dar sunt anumite trucuri pe care le poți învăța pentru acasă dacă ești vreodată pe fugă.

Pentru o călcare excepțională, am investit în instrumentul principal, fierul cu aburi.  Recomandăm un tip de fier de călcat cu o anumită greutate (peste 200 grame), cu placă din ceramică sau oțel inoxidabil, îndeajuns de ușor să gliseze peste țesături delicate, îndeajuns de greu să asigure presiune peste cute pronunțate.

Întotdeauna verificăm eticheta unei haine pentru a programa temperatura fierului de călcat.

iron-shirts-4

Pulverizator

În plus față jetul de aburi, uneori pulverizăm cu picuri de dispersie fină suprafețele de haine pentru a detensiona cutele, inclusiv cu soluție de apret. Fierul are funcție de pulverizare, dar uneori poate umezi cu multă apă, însă un pulverizator cu picuri foarte fini asigură o acoperire mai bună, în mod special pentru materiale foarte delicate.

heated-iron

Pânza de presare

Pentru a evita crearea unei străluciri inestetice a articolelor de lână, ori pentru a evita arderea unor materiale subțiri, trebuie să călcăm cu o cârpă de presare, de casă sau altfel. Este important să nu aplicăm fierul direct pe țesătură.

Placă cu mâneci

Protocolul de călcare al cămășilor impune folosirea unei plăci cu mâneci cu dimensiunea perfectă pentru călcarea mânecilor de cămașă, bluză sau jachetă. Utilizăm mai multe tipuri de obiecte formatoare pentru a susține articole textile în cea mai bună formă pentru călcare.

Clapper de lemn pentru pliuri fine cu aburi

Sunt unele textile fine care se calcă doar cu aburi și clapper.

Imediat după pregătirea geometriei de împăturire, aplicăm cu fierul aburi de la distanță de 1 cm. Un clapper se folosește ca presă de călcat pentru a ține sub greutate pliuri de cusătură pentru cea mai bună netezire. Blocul de lemn absoarbe umezeala aburilor, iar călcarea se face prin clapper, nu prin presiunea fierului de călcat.

Face minuni pentru călcarea liniei de pantaloni și pentru pliuri de materiale delicate. Un clapper de lemn este strict necesar pentru rezultate excelente.

3500.426096
photo-1510551310160-589462daf284

Un articol textil frumos călcat începe cu spălarea

Suntem atenți să nu șifonăm hainele încă din mașina de spălat. Mașina de spălat are un volum recomandat de încărcare, iar mașinile noastre de spălat usucă foarte bine. Utilizăm balsam de rufe la fiecare spălare pentru a face fibrele să fie mai moi și ușor de călcat.

01_ways_dry_cleaners_wish_treated_clothes_differently_read_labels_Ekaterina79

Clienții noștri își cunosc hainele, noi le cunoaștem și mai bine.

Cunoaștem dintr-o privire tipicul materialului, citim cu atenție etichetele. Pentru noi, călcarea hainelor este cel mai simplu și complex lucru din lume, ne bucurăm să fim de ajutor cu preluare haine, livrare haine la adresă, perfect curate, perfect călcate.

Screen-Shot-2018-02-22-at-4.11.10-PM-1030x579

A călca textile este o artă în sine, ca un origami purtabil

Dacă aveți în garderobă o colecție de haine de calitate din fibre naturale, vă putem ajuta cu spălarea imaculată hainelor și cu mâna sigură a experienței în protocolul liniei de călcare. Călcăm cu grijă și atenție suplimentară pentru croitorie, țesături și maniera de purtare a articolelor textile.