✨Suntem maeștri în situații textile complicate

🚗 Pick Up & Delivery – Comandă minimă de 70 lei
⌚ Spălare în 24 de ore – Serviciul de călcare inclus
⏱️ Spălare în regim de urgență (4 - 8 ore) – 50% suplimentar față de bonul de spălare

Icon Image

Spălare articole de îmbrăcăminte


Dacă vrei să ne testezi, vino cu încredere cu toate rufele tale la Spălătoria Germană. Vom sorta articolele în funcție de culori și tip de textilă, apoi le vom trece prin programe de spălare calculate în funcție de încărcătură și specificații de etichetă, le vom usca și călca cu spor, apoi le vei primi înapoi frumos împăturite, cu parfum divin de prospețime, perfecte de pus frumos în dulap sau purtat cu mândrie.

Icon Image

Spălare articole de casă


Știm senzația excelentă pe care o oferă așternuturile curate, frumos parfumate și proaspete, asigură mai mult decât un somn plăcut, asigură sănătate, relaxare și bună dispoziție. Spălarea pernelor, plapumei și a pilotei sunt activități necesare pentru confortul unui somn liniștit, în armonie cu normele de igienă și grija față de propriul corp.

Icon Image

Curățătorie covoare


Experții de la Spălătoria Germană contribuie cu spor la extinderea duratei de viață a covorului și la protejarea unei investiții adesea destul de costisitoare. Avem tehnicieni instruiți care știu exact cantitatea de presiune pe care să o folosească în timpul curățării, ce produse de curățat sunt cele mai bune pentru fibra covorului tău și cum să elimine petele și praful din adâncime fără a încărca covorul sau a lăsa în urmă reziduuri de detergenți sau umezeală care conduce către mucegai.

Icon Image

Recondiționare perne


Sistemul de recondiționare perne marca Spălătoria Germană salvează pernele preferate și programul nostru economisește bani și asigură sănătatea unui somn liniștit și confortabil. Vă așteptăm cu pernele hărtănite la Spălătoria Germană și le putem aduce înapoi în forma confortabilă prin curățarea, schimbarea sau suplimentarea pufului și igienizarea fețelor de pernă pentru sănătatea epidermei.

Icon Image

Servicii de călcare


Lucrăm cu stații de călcare robuste și fiare de călcat profesionale. Avem mese de călcat cu blat încălzit, cu funcție de aspirare și suflare cu aburi pentru a înlesni călcarea materialelor delicate și ușoare.