Spălare articole de casă

Programează ridicarea articolelor de casă

Completează formularul cu datele tale de contact și adresele de ridicare și livrare ale articolelor de casă și îți vom confirma în cel mai scurt timp programarea în agendă.

Comanda minimă la ridicare este de 70 de lei.

Când vii să ridici articole de casă spălate la noi, vei cunoaște parfumul razelor de soare

Tuturor ne place să spălăm piramide întregi de haine sau articole textile de casă, a spus nimeni cam niciodată. Din experiența noastră, clienții spălătoriei preferă textile curate, spălate ca la carte și frumos împăturite la primire.

Tot ce evită cu mare spor clienții noștri sunt etapele intermediare – de încărcare a mașinii, pregătirea programului de spălare, adăugarea detergentului și balsamului, așteptarea timp de două ore, întinderea textilelor la uscat, preluarea și împăturirea articolelor pe căprării și plasarea lor în dulap, astfel de activități nu sunt în topul preferințelor, din lipsă de timp, spațiu și prioritate.

Îngrijire și curățare pentru protejarea textilelor ce înfrumusețează o casă

Știm senzația excelentă pe care o oferă așternuturile curate, frumos parfumate și proaspete, asigură mai mult decât un somn plăcut, asigură sănătate, relaxare și bună dispoziție. Spălarea pernelor, plapumei și a pilotei sunt activități necesare pentru confortul unui somn liniștit, în armonie cu normele de igienă și grija față de propriul corp.

how-to-clean-pillows

Spălăm articole textile de mari dimensiuni

Articolele textile de casă – așternuturi, pilote, perne, perdele, fețe de masă – sunt piese de mari dimensiuni care implică eforturi suplimentare pentru spălare, volumul lor mare nu permite spălarea în mașina personală, iar uscarea poate fi problematică din rațiuni de spațiu.

arranged-bedsheets

Pilote

La Spălătoria Germană curatarea pilotelor se face foarte usor intr-o masina de spalat de capacitate mare. Uscarea ei se realizeaza rapid in uscatoarele noastre profesionale. La fel in cazul in care doriti curatarea unei plapume sau a unei paturi.

perdele

Perdele și draperii

Spalarea si curatarea perdelelor si a draperiilor este o activitate simpla, dar partea dificila apare la faza de calcare. Echipa noastra are o experienta indelungata in acest domeniu.

Perne

Curatarea pernelor poate fi o problema in lipsa unui uscator de putere mare. Forma pernelor se reface perfect daca adaugati niste mingi de tenis in cuva uscatorului. Asa facem noi si pernele revin la forma initiala.

Articole textile cu probleme tipice și atipice

Am întâmpinat tot felul de situații tipice unei spălătorii, de la mirosuri accentuate, pete vechi, pete noi, mucegai sau materiale îmbâcsite. Știați că una din problemele de sănătate care le produc așternuturile nespălate este prezența acarienilor? Aceste micro-organisme din clasa arahnidelor se hrănesc cu celule moarte și formează colonii în fibre textile – așternuturi, perne, covoare, inclusiv mobilier tapițat.

bed-sheets
USA, New Jersey, Young woman spreading sheet on bed

Curățarea și igienizare pentru sănătatea familiei

Pentru sănătatea familiei, este vital să spălăm draperiile și perdelele odată la câteva săptămâni la temperatură ridicată pentru a evita alergiile provocate de acarieni. Jucării de plus, pături, cuverturi, huse de pat, sunt de asemenea, medii textile propice pentru dezvoltarea acarienilor, iar temperatura ridicată le poate înlătura pentru binele casei.

Servicii de spălare ireproșabilă pentru hoteluri și restaurante

Curățenia imaculată a textilelor este semnul distinctiv al restaurantelor și hotelurilor de înalt standard și confort. Specialiștii noștri pot curăța și menține calitatea textilelor, astfel încât clienții să se bucure de servicii excelente într-o atmosferă parfumată.

  • Avem grija de toate rufele de uz casnic și dormitor
  • Curățăm perdele, draperii, covoare și recondiționăm perne
  • Avem mașini supradimensionate pentru articolele mai mari
ben_dr