Spălare articole de îmbrăcăminte

Programează ridicarea hainelor

Completează formularul cu datele tale de contact și adresele de ridicare și livrare ale hainelor și îți vom confirma în cel mai scurt timp programarea în agendă.

Comanda minimă la ridicare este de 70 de lei.

newsletter-pile-of-clothes-ts-460589747

Adevărul curat în misterul piramidelor de haine

Avem mărturii și atestate clare din partea clienților noștri că hainele care se adună la spălat în piramida de haine se multiplică în secret, iar rata de creștere se mărește progresiv cu zilele săptămânii pentru a atinge noi apogeuri spre weekend.

Fenomenul este raportat să prezinte câteva faze principale – faza timidă a garderobei de luni, faza cumulativă a garderobei de sport, faza de creștere logaritmică a garderobei de carnaval, faza de latență când hainele se acomodează noilor condiții gregare, totul pentru a culmina cu faza grămada cere vârf, unde garderoba de rufe murdare substituie efectivul de haine curate din dulap.

Momentul grămada cere vârf

Este un termen științific pentru – A venit momentul să apelezi la Spălătoria Germană pentru rezolvarea situației rufelor din coș. Te așteptăm la noi cu toți sacii de haine din căruță și garantăm soluții profesionale de spălare a hainelor în cele mai bune condiții tehnice.

Suntem maeștri în situații textile complicate

Activăm în industria de curățătorie haine de aproape 10 ani, ceea ce ne-a învățat multe despre ceea ce clienții doresc atunci când merg la un serviciu profesional de curățătorie. Mai mult decât orice, oamenii vor ca serviciul de spălătorie să fie convenabil și eficient. La urma urmei, dacă apelezi la un serviciu profesional, de ce să te deranjezi cu detalii de care ne putem ocupa noi?

  • Pick Up & Delivery – Comandă minimă de 70 lei
  • Spălare în 24 de ore – Serviciul de călcare inclus
  • Spălare în regim de urgență – 20% suplimentar față de bonul de spălare
pile-of-clothes 2

O spălătorie cu reputație fără de pată

Tratăm fiecare piesă cu mare atenție pentru a asigura o spălare imaculată, iar reputația noastră este lipsită de pată.

Stack of color clothes stored in rows

Dedicați să oferim rezultate ireproșabile

La Spălătoria Germană suntem dedicați să oferim rezultate ireproșabile în materie de curățare a hainelor. De cele mai multe ori, clienții sunt impresionați de la tura 1 de spălare și îi obișnuim cu aceeași prospețime de fiecare dată, astfel ne devin clienți ani la rândul.

man-with-huge-pile-of-laundry

A face economie nu implică doar bani, ci salvarea timpului

Sunt anumite mici complicații ale vieții, exemplu – spălarea rufelor – care, deși la prima vedere, par unele dintre cele mai simple și lejere activități, este aproape incredibil cât timp puteți economisi dacă aduceți hainele de spălat la o spălătorie de calitate.

na-hainele

Mai mult timp liber pentru ceea ce contează cu adevărat

În lumea ocupată de astăzi, echilibrarea treburilor casnice și a timpului de calitate cu copiii și familia pot fi o provocare. Spălarea hainelor este o activitate foarte necesară, dar poate subestimată la nivel de ajutor casnic. Adesea, nu spălarea este complicată, ci activitățile conexe – în mod special călcarea hainelor.

Pile_of_Clothes_in_Hamper

În spatele fiecărui om de succes se află un maldăr gigantic de rufe nespălate

Dacă vrei să ne testezi, vino cu încredere cu toate rufele tale la Spălătoria Germană. Vom sorta articolele în funcție de culori și tip de textilă, apoi le vom trece prin programe de spălare calculate în funcție de încărcătură și specificații de etichetă, le vom usca și călca cu spor, apoi le vei primi înapoi frumos împăturite, cu parfum divin de prospețime, perfecte de pus frumos în dulap sau purtat cu mândrie.

Echipamente performante pentru rezultate parfumate

Serviciile noastre profesionale sunt realizate cu ajutorul unor echipamente eficiente – mașini cu spălare cu apă, mașini cu spălare chimică, uscătoare performante – și utilizăm detergenți din game profesionale, cu efecte dovedite în menținerea culorilor și protecția țesăturilor. Acest lucru ne permite să avem o eficiență maximă în procesul nostru de curățare.

Misiunea Spălătoriei Germane este să menținem calitatea hainelor și articolelor de casă. Înțelegem materialele și textilele, toate tipurile de fibre și specificațiile de etichetă. De asemenea, înțelegem modul în care expunerea diferită la murdărie, grăsime, cerneală, alimente, băuturi și alte substanțe pot păta și afecta aceste fibre.

echipamente